Over ons

Over ons

GOMEDIS is distributeur van innovatieve en hoogkwalitatieve producten in het domein van hypertensie en ritmologie. 

Wij stellen jarenlange ervaring en expertise in sales en marketing, business development, training, administratie en service ten dienste van onze klanten. Hierdoor zijn wij in staat hen pasklare oplossingen aan te bieden hetgeen door hen ten zeerste gewaardeerd wordt.   

Bedrijven kunnen bij ons eveneens terecht voor consultancy opdrachten in het kader van new product launches, business development en additionele ondersteuning van hun productportfolio. 

Team

Rudi Goddyn

Rudi is sinds 1980 actief in het domein van de cardiologie en was werkzaam bij UZ Leuven, Alfatec, Marquette Electronics, GE, Guidant en Medtronic.

Hij heeft een ruime ervaring in sales, business management en general management.

In 2010 richtte hij Gomediq op als consulent voor EKG holters, electrofysiologie en TAVI. In 2014 was hij medeoprichter van GOMEDIS. 

Luc Haesendonck 

Luc heeft +25 jaar (inter)nationale ervaring binnen zowel de pharmaceutische (Eli Lilly) en biotech industrie (Genzyme), als binnen de medical devices (Cyberonics, St Jude Medical, Covidien/Medtronic).

Binnen deze bedrijven bekleedde hij verschillende management functies. Hij heeft er zijn expertise opgebouwd in sales, marketing, business development en training.

Eind 2016 richtte hij zijn consultancy bedrijf LH Medic op.