Over ons

Over ons

GOMEDIS is distributeur van innovatieve en hoogkwalitatieve producten in het domein van hypertensie en ritmologie. 

Wij stellen jarenlange ervaring en expertise in sales en marketing, business development, training, administratie en service ten dienste van onze klanten. Hierdoor zijn wij in staat hen pasklare oplossingen aan te bieden hetgeen door hen ten zeerste gewaardeerd wordt.   

Bedrijven kunnen bij ons eveneens terecht voor consultancy opdrachten in het kader van new product launches, business development en additionele ondersteuning van hun productportfolio. 

Team

Rudi Goddyn (Nl-Fr-Eng-De)

Rudi is sinds 1980 actief in het domein van de cardiologie en was werkzaam bij UZ Leuven, Alfatec, Marquette Electronics, GE, Guidant en Medtronic.

Hij heeft een ruime ervaring in sales, business management en general management.

In 2010 richtte hij Gomediq op als consulent voor EKG holters, electrofysiologie en TAVI. In 2014 was hij medeoprichter van GOMEDIS. 

Jean-François Dubart (Fr-Eng)

Jean-François heeft meer dan 20 jaar ervaring in de farmaceutische (Therabel Pharma, Eli Lilly) en de Medical Device industrie (Vitatron/Medtronic). Hij heeft daarin verschillende techno-commerciële
functies uit geoefend.

Gedurende 12 jaar was hij technisch consulent verantwoordelijk voor de follow-up van AICD's en pacemakers. Hij deed ook de follow-up van deze toestellen in nauwe samenwerking met de cardiologen, chirurgen en hun staf.